2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI İLE FAKÜLTEMİZ  TİYATRO BÖLÜMÜNÜ ASİLDEN KAZANAN ÖĞRENCİLER 14-18 AĞUSTOS 2017 TARİHLERİ ARASINDA KESİN KAYITLARINI YAPTIRMADIĞI TAKDİRDE SIRALAMAYA GÖRE YEDEK  ÖĞRENCİ LİSTESİNDEN KAYIT ALINACAKTIR.

YEDEK LİSTEDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN,

KAYIT TARİHİ      : 22 AĞUSTOS  2017 SALI

KAYIT ADRESİ      :  Ankara Üniversitesi Rektörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi, Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz KANSU Binası Beşevler/ANKARA Telefon: 0312 214 13 50-64 / PBX Dahili : 6159/6163/

KAYIT EVRAKLARI:

Aşağıdaki belgeleri eksiksiz olarak teslim etmeniz gerekmektedir.

1-Lise diplomasının aslı ve fotokopisi (veya yeni tarihli mezuniyet belgesi ve fotokopisi), (Belgelerin aslı görüldükten sonra fotokopisi ile kayıt yapılacaktır.)

2-Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını gösteren kimlik belgesinin aslı ve fotokopisi,

3-3,5×4,5 cm boyutlarında biometrik çekilmiş 6 adet fotoğraf,

Daha önce herhangi bir yükseköğretim kurumunda öğrenim görüp Üniversitemize yerleşen öğrencilerden muafiyet talebinde bulunacak olanlar not döküm belgeleri ile ders içeriklerini gösterir onaylı belgelerini 25 Mayıs 2018 tarihine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosu’na teslim etmelidirler. Belirtilen tarihe kadar getirilmeyen belgeler muafiyet için dikkate alınmayacaktır.

Kayıt belgelerine ek belge istenilmesi durumunda http://oidb.ankara.edu.tr/ adresinden ilan edilecek olup, kayıt tarihinden önce söz konusu adresten kayıt belgelerinin teyit edilmesi ve istenilen ek belgelerin olması durumunda tarafınızdan temin edilmesi gerekmektedir.

• Eksik belge ile kayıt yapılmayacaktır.
  • Posta yoluyla kayıt yapılmayacaktır.
  • Kayıt için belirtilen günden sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.